середа, 17 квітня 2013 11:00

У "Центрі сімейної медицини" лікують травами

У "Центрі сімейної медицини" лікують травами
Фото: vkurse.ua

-Вдома усі перехворіли грипом. Вірус до хати приніс чоловік. Від нього я набралася. Згодом похворіли діти. Думала, що без антибіотиків не обійдемося. На консультацію пішли до лікаря у "Центр сімейної медицини". Він нам призначив ліки на травах. Тепер усі здорові, та імунітет не травмований, - розповідає Ірина Загорулько з міста Кам'янець-Подільський Хмельницької області.

У "Центрі сімейної медицини" кажуть, що грип може протікати як із ускладненням, так і без нього. Усі форми неускладненого грипу тривають 5-7 днів. Якщо підвищення температури у хворого триває більше восьми днів, тоді підозрюють розвиток ускладнення. У 30 % випадків, зокрема і при каліфорнійському грипі, ускладненням буває запалення легенів. Його збудником виступає стафілокок.

Розвиток ускладнень можна попередити, якщо вчасно помітити певні симптоми, наприклад біль у спині, у попереку, сильні головні болі. Тоді треба негайно звернутися до лікаря.

Народна медицина має ліки для попередження захворювання на грип і для його лікування. Засіб проти грипу називається Гриполік. Виготовлений із лікарських рослин і застосовується у разі захворювання на грип та гострих вірусних інфекцій, а також для їхньої профілактики. Гриполік знижує температуру тіла природним шляхом, зменшує симптоми інтоксикації, полегшує перебіг захворювання та запобігає ускладненням.

У мережі аптек є засіб із лікарських рослин Імунат. Він підвищує резистентність організму до інфекційних і соматичних захворювань, підтримує гомеостаз, стимулює метаболічні процеси в органах і тканинах. Також є профілактикою застудних та різних інфекційних захворювань. Входить до комплексного лікування хронічних недуг, викликаних специфічними та неспецифічними інфекційними збудниками.

Для лікування гострих респіраторних захворювань використовують Респіран. Якщо почати лікування вчасно, то за допомогою Респірану можна припинити хворобу навіть за кілька годин. Він лікує також застійні хвороби, запальні процеси носоглотки й ротової порожнини, їх хронічні захворювання, отити, гайморити.

-У нашому медичному центрі чимало уваги приділяємо саме попередженню хворіб. Пацієнтам намагаємося пояснити, що лікування захворювання буде набагато складнішим і дорожчим, ніж його профілактика, - кажуть у "Центрі сімейної медицини". - Лікування травами - одна із провідних ланок народної медицини. Фітопрепарати - це лікарські засоби, що отримуються виключно з рослинної сировини, трав, цілої рослини або її екстракту. Вони швидше й активніше включаються в біохімічні процеси людського організму, ніж хімічні, чужі для організму синтетичні засоби. Рідко викликають ускладнення, особливо алергічні реакції. Лікарські рослини, нормалізуючи функції окремих органів і систем, позитивно впливають на обмін речовин в організмі. Ось чому їх можна використовувати для тривалого лікування.

"Центр сімейної медицини":

м.Кам'янець-Подільський, вул. Драгоманова, 14а.

Тел. (03849) 3-10-98, 3-99-69, 098-812-6348.

Електронна адреса: [email protected].

Центр сімейної медицини можна знайти за адресою: www.centrmed.com

Зараз ви читаєте новину «У "Центрі сімейної медицини" лікують травами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі