четвер, 24 липня 2014 11:50

Регулярний секс допоможе виглядати молодше на 8 років

Регулярний секс допоможе виглядати молодше на 8 років

Час тече невідворотно і залишає свій відбиток на зовнішності. Секрет вічної молодості поки не відомий нікому, але багатьом жінкам хотілося б знати, як виглядати молодше своїх років. Деякі поради на цю тему читайте нижче.

Скиньте баласт

Багатьох людей змушує виглядати старше надмірна вага. Щоб візуально помолодіти, іноді буває достатньо скинути пару зайвих кілограмів. Зробити це можна за допомогою сечогінного. Для цього потрібно застосовувати корінь кульбаби або хвощ польовий в капсулах по 1 г два рази на день. Можна також приймати настоянку цих рослин по 12 крапель на склянку води 2-3 рази на день. Такий спосіб допоможе швидко схуднути, але зловживати ним не можна. Тому що разом із зайвою рідиною з організму виходять мінеральні солі і електроліти.

Правильний настрій

Щоб виглядати молодше своїх років, потрібно створити правильний психологічний настрій:

- Згадуйте про закоханість. Доведено, що виглядати молодше людині допоможуть спогади про щасливе кохання. Виконайте таке, зручно розташуйтеся в кріслі, закрийте очі і згадайте свої відчуття закоханості. Посидьте так хвилин 20.

- Переймайте молодим. Виглядати молодше допоможе відповідна поведінка. Вам потрібно повірити у свою молодість. Цікавтеся життям молодих, не бійтеся змінювати свій стиль життя і звички.

Блиск в очах

Багатьох старять мішки під очима, тому від них треба позбавлятися. Робіть компреси з чайних пакетиків, шматочків огірка або просто прикладайте до очей прохолодну чайну ложку. Її можна потримати в холодильнику. Щоб не утворювалися мішки під очима, рекомендується спати на спині.

Що з обличчям?

Негативні емоції та стреси відбиваються і на обличчі людини. Опущені кінчики губ, насуплені брови, стиснуті зуби роблять обличчя людини набагато старше.

Видають вік людини і зморшки. Щоб уповільнити їх появу, потрібно зволожувати шкіру. Налийте в пульверизатор чашку дистильованої або мінеральної води і додайте туди 3 краплі ароматичної олії лаванди, герані або ромашки аптечної. Цим спреєм періодично обприскуйте обличчя. Він може довго зберігатися.

Регулярний секс

Виглядати молодше своїх років людині допомагає секс. Після заняття любов'ю людина випромінює нічим не замінну енергію. Секс зміцнює судини, покращує кровообіг і підвищує рівень гормону щастя в крові. При регулярних заняттях сексом людина може виглядати молодше свого віку на 8 років.

Зараз ви читаєте новину «Регулярний секс допоможе виглядати молодше на 8 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі