неділя, 24 лютого 2013 11:23

Переливання крові назавжди позбавляє від прищів

Переливання крові назавжди позбавляє від прищів
Фото: svit24.net

29-річна львів'янка Оксана Доній з 25 років безуспішно лікувала прищі на обличчі. Поки не вдалася до переливання крові.

"У юному віці у мене була абсолютно чиста шкіра, ніякого підліткового висипу, - розповідає. - Проте у 25 я, видно, занесла собі якусь інфекцію, лице обсипало. І з того часу прищі нагадували про себе кожного місяця перед місячними. Справа в тому, що шкіра у мене абсолютно не проблемна. Немає ні чорних цяток, ні прищів із білими гнійними стержнями, гладка і чиста. Просто у деяких місцях в глибоких шарах шкіри мені дошкуляє біль зсередини, або виникають невеликі болючі "горбики". Я роздираю ці точки, утворюються рани."

Жінка відвідувала різні косметологічні клініки, державні і приватні. Усі косметологи-дерматологи радили різні препарати які спалювали шкіру. Ціна деяких досягала 150-300 грн за 15 грамів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від глистів висипають прищі

"У результаті у мене утворювалися лише кірочки, які я постійно відлущувала. А під ними - червона пляма від спаленої шкіри. Від цього - плями на обличчі. Мені дивно, але дерматологи навіть не можуть відрізнити проблемної шкіри від внутрішньої проблеми організму. На мене лише глянути, одразу помітно, що проблема внутрішня - або гормональна, або якась інфекція. Проте ніхто і не здогадався скерувати мене на аналізи. Недавно знову звернулася до дерматолога, щоб загоїти роздерті ранки на обличчі, лікар прописала підсушуючу маску для гнійної висипки. Замість того, щоб загоїти рани, вона спалила мені шкіру".

Неофіційно медики радять, що найефективніший метод позбутися постійних висипів - переливання крові.

"Проте офіційно вони цього методу не прописують і не радять. Але коли я зайшла у процедурний кабінет найближчої поліклініки, медсестри сказали, що і собі роблять таку процедуру для очищення організму та шкіри. Порадили мені спробувати, кажуть, ефективно. Досвідчена медсестра років 45 взялася допомогти мені. За 100 гривень вона робила мені процедури протягом 10 днів."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прищі на обличчі сигналізують про хвороби внутрішніх органів

Кров береться із вени, змішується з глюконатом кальцію або антибіотиком і вколюється у сідницю. Найкраще зробити два курси з перервою у два-три місяці. Оксана відчула результат уже після першого переливання. Протягом трьох місяців на обличчі не з'явилося жодного нового прища чи недоліку. Усі попередні вогнища запалення загоїлися. Зараз дівчина планує провести другий цикл.

"Я не фахівець, але ділюся власним досвідом, - продовжує Оксана. - Якщо у вас схожа проблема до моєї, не витрачайте шалені гроші на дорогих косметологів. Спробуйте для початку просто приколотися глюконатом кальцію. Це ви можете зробити і самі, ін'єкції проводяться внутрім'язево. Ще краще, звичайно, щоб хтось вас поколов внутрівенно хлористий кальцій. Ця процедура не шкідлива, але добре очищує організм. Можна, звичайно, і пити хлористий кальцій, проте він шкідливий на шлунок і не дасть тривалого результату. Також я пробувала пити глюконат кальцію у таблетках. Полегшення відчувала. Проте таблетки доводилося вживати постійно, щоб інфекція знову десь не вилазила. А якщо ви любите роздирати свої прищі і недоліки на обличчі до червоних ран, то загоїти їх вам допоможе звичайна Тетрациклінова мазь, Левомеколь або Тримістин. Остання трохи дорожча, але має приємну легку консистенцію, прозора, тому ви зможете наносити її протягом дня, навіть на роботі і на тональний крем."

Зараз ви читаєте новину «Переливання крові назавжди позбавляє від прищів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі