четвер, 01 липня 2021 17:00

Назвали ідеальний фрукт для схуднення

Назвали ідеальний фрукт для схуднення
Ананас корисний фрукт для людей із проблемами з кишечником. Фото: pixabay

Дослідники виявили, що найкращим фруктом для схуднення є ананас.

У 100 г продукту міститься близько 50 калорій, пише meta.ua.

Водночас його треба їсти обережно тим, хто дотримується низьковуглеводної дієти. Адже фрукт має фермент, який допомагає організму розщеплювати білок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому не можна їсти горіхів

За словами дієтологів, завдяки цьому ферменту також краще засвоюються деякі поживні речовини та спалюється жир. Адже він може розщеплювати білки до амінокислот і допомагає організму отримувати енергію з жиру.

Ананас корисний для людей із проблемами з кишечником. Багатий на клітковину, яка позитивно позначається на його роботі, є натуральним проносним і покращує травлення.

Ще фрукт забезпечує ситість на кілька годин. Фахівці радять їсти його в жарку погоду, тому що ананас на 86% складається з води.

Полуниця не тільки вгамує спрагу, але й знизить розвиток хронічних хвороб, позитивно вплине на очі й заспокоїть нервову систему. Її також слід їсти тим, хто страждає від алергії. Має унікальний біохімічний склад, пригнічує запальні процеси і певні реакції, пов'язані з її проявом.

Зараз ви читаєте новину «Назвали ідеальний фрукт для схуднення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі