У літній період варто пити від двох до чотирьох літрів води, щоб допомогти організму охолодитися.
Цьому можуть посприяти і деякі продукти, що містять багато рідини, пишуть Новини.LIVE.
Одним із таких продуктів є кавун, котрий містить приблизно 91,5% рідини. Ця соковита ягода є одним з найбагатших джерел лікопіну, який запобігає захворюванням на рак. Кавун нормалізує травлення, знижує калорійність раціону, виводить токсини і шлаки, а також зменшує ризик захворювання діабетом і серцевими хворобами.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що найбільше шкодить волоссю влітку
Треба їсти також томати. Вони насичують живильною вологою і покращують роботу системи кровотворення, знижують ризик інсульту, інфаркту і допомагають запобігти розвитку остеопорозу.
Полуниця не тільки вгамує спрагу, але й знизить розвиток хронічних хвороб, позитивно вплине на очі і заспокоїть нервову систему. Її також слід їсти тим, хто страждає від алергії. Має унікальний біохімічний склад, пригнічує запальні процеси і певні реакції, пов'язані з проявом алергії.
Під час літньої спеки варто звернути увагу на раціон. Він має бути ранково-вечірній. Це означає снідати й вечеряти тоді, коли немає спеки.
Коментарі