пʼятниця, 06 липня 2012 11:15

Наречена у чорній сукні виглядатиме неперевершено
22

Фото: фото: REUTERS

Колекцію весільних і вечірніх суконь сезону "Осінь-зима 2012" у Парижі представив французький дизайнер Крістоф Жосс. Вартість його вбрання стартує від $ 10 тис.

На сцену виходить модель у білому платті з однаковими V-подібними вирізами спереду і на спині. Плаття на талії підперезане чорним поясом. Модель взута у чорні туфлі. На спині прикріплені невеликі крила зі страусиного пір'я.

"Хто соромиться вирізів, може обрати моделі з мереживними вставками на талії, животі та спині. Фактура мережива повинна бути оригінальної форми", - каже дизайнер.

Позаторік він увів у моду короткі весільні сукні.

"Одного дня я перевернув весільну моду з ніг на голову — пишні моделі замінив приталеними, довгі сукні вкоротив до коліна. Тепер міні-плаття віджили себе. Я знову шию максі з прямими та А-подібними силуетами, з глибокими вирізами на грудях і відкритою спиною. Своїх моделей перед показами роздягаю догола. Ніяких паралонових бюстгалтерів. У моду повертаються малі та справжні груди. Жінка не повинна приховувати спину і плечі, декольте і пупок. У цьому уся її краса і жіночність. Ніщо так не прикрашає жінку, як її рівний хребет".

На подіум виходять дівчата в асиметричних драпірованих платтях з широкими кишенями, сукнях грецького фасону з чорної органзи. Вбрання вручну розшите, оздоблене бахромою  по краях.

"Останні півроку дівчата відважуються на кольорові сукні. Крім бежевого і кольору шампань, часто купують чорні та червоні. Добре, коли жінка відважується на чорне плаття. У них наречена неперевершена. На показі у Японії я кількох моделей вдягнув у чорний сукні з білими крилами. Жінки шаленіли від такого поєднання. З тканин я вірний шовку, оксамиту, мереживу, шифону і тонкій шкірі".

Дизайнер не любить сукні, обшиті золотом і діамантами.

"Їх собі можуть дозволити тільки найзаможніші жінки, - каже дизайнер Крістоф Жосс. - Навіщо мені шити речі, які висітимуть на вішаках і шафі? Я розумію, що мої сукні доступні не для всіх. Серед моїх клієнтів - французькі юристи, банкіри і бізнес-леді. Деякі вбрання можуть собі дозволити тільки саудівські принцеси. У мене багато замовників з країн Перської затоки".

Зараз ви читаєте новину «Наречена у чорній сукні виглядатиме неперевершено». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі