пʼятниця, 21 травня 2021 15:01

Модні й корисні процедури, щоб підтримувати красу шкіри

Модні й корисні процедури, щоб підтримувати красу шкіри
Косметологія не стоїть на місці, тому більшає нових засобів і процедур для краси. Фото: pixabay

Новаторства в косметології не завжди можуть бути корисні для здоров'я та підходити всім.

Про деякі нові корисні процедури варто дізнатись якомога більше інформації, пише "Обозреватель".

Одна із новинок - Clean Beauty. Не всі органічні компоненти корисні, а синтетичні - шкідливі. Саме такий підхід в концепції Clean Beauty. Головне - це безпечний склад, екологічна упаковка й етичний підхід до розробки й тестування засобів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як тримати в нормі тандем мозку і тіла

Комбіновані чистки підтримують результат у боротьбі з різними проблемами. Кількість пропонованих методик і брендів, закладених в основу процедури, збільшилася вдвічі. Їх необхідно в середньому робити раз на місяць.

Біоревіталізація - зволоження та харчування за запитом стану шкіри. Біоревіталізація максимально насичує шкіру вологою і надовго дарує їй свіжий і зволожений вигляд. Її слід повторювати двічі на рік.

Fire & Ice забезпечує потужний дренажний ефект і ліфтинг. Шкіра оновлюється і підтягується за один сеанс, тому процедура ідеальна перед важливою подією, коли потрібен миттєвий результат.

Пілінги треба робити залежно від сезону, показань та віку. Основна їхня функція - видалення ороговілих частинок шкіри, які можуть посприяти тьмяному тону шкіри, закупорці пір і появі висипів. Особливу популярність серед цього типу процедур отримали Prx-t33 карбоновий і TCA.

Зранку часто буває, що набрякає обличчя. Є певні продукти, які провокують таку проблему. Одним із продуктів, що стає причиною набряків, є сіль, яку додають майже до всіх страв. Сіль міститься ще й у таких продуктах, як-от сир, хліб, кукурудзяні пластівці, заморожені овочеві суміші тощо. Треба читати етикетки продуктів і намагатися додавати в страви менше солі.

Зараз ви читаєте новину «Модні й корисні процедури, щоб підтримувати красу шкіри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі