понеділок, 14 лютого 2022 01:45

Має інші переваги: косметологи розповіли, як залежить стан шкіри від води

Має інші переваги: косметологи розповіли, як залежить стан шкіри від води
Експерти розповіли, чи дійсно вода корисна для шкіри. https://www.instagram.com/matildadjerf

Наше тіло більш ніж на половину складається з води. Щоб підтримувати таку її кількість в організмі, фахівці радять випивати від шести до восьми склянок негазованої води щодня.

Та не менш позитивно вживання води впливає і на шкіру, пише Elle.

Проте вода є найменш ефективним способом, щоб зволожити шкіру. Зволожувальні косметичні продукти є значно ефективнішими методами в цьому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Всього сім правил: як швидко й без шкоди відновитися після свят

Косметологи кажуть, що спочатку важливо правильно визначити тип шкіри. Є велика різниця між сухою та зневодненою. Для сухої шкіри радять застосовувати косметичні засоби з поживними речовинами, такими як кераміди, гіалуронова кислота та гліцерин, щоб відновити бар'єр шкіри.

Та це не означає, що пити воду не потрібно, адже її нестача завдасть шкоди. Сильне зневоднення може призвести до обвисання шкіри та тьмяного вигляду. Однак надмірна гідратація також може викликати водну інтоксикацію та гіпонатріємію. Правильне зволоження позбавить набряків під очима.

Для підтримки здоров'я є потреба в правильному й збалансованому харчуванні, оскільки організм отримує корисні елементи переважно з їжею. Дієтологи назвали продукт, вживання якого сприяє швидкому росту волосся, покращенню стану шкіри й забезпечує правильну роботу гормональної системи. Експерти запевнили, що авокадо містить рекордну кількість вітамінів Е, групи В, А, С, К, РР. До того ж у складі він має фолієву кислоту, важливу для жіночого здоров'я

Зараз ви читаєте новину «Має інші переваги: косметологи розповіли, як залежить стан шкіри від води». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі