пʼятниця, 13 жовтня 2023 09:21

Манікюр на Геловін: стильні ідеї для будь-яких нігтів
27

Фото: Pinterest

Геловін - це час, коли про правила манікюру можна взагалі забути. Крім одного: жахливим може бути сам малюнок, але ніяк не стан нігтів. Тому підготовку до тематичного нейл-арту почніть зі звичного процесу і приведіть руки в порядок.

Лаки підбирають для конкретного образу, але є чотири відтінки, які стануть у нагоді практично напевно: чорний, білий, червоний, помаранчевий. Використовуйте стемпінг, щоб створити на нігтях образи відьом, скелетів та інших зловісних персонажів. Не забувайте про стрази, конфетті та блискітки.

Пропонуємо переглянути стильні ідеї для вашого манікюру на Геловін.

Гарбуз

Дизайн нігтів з гарбузом можна зробити на оригінальному тлі.

Автор: Pinterest
 

Павутинка

Лак в цьому випадку може бути і глянцевим, але з матовим точно вийде ефектніше.

Автор: Pinterest
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зробити укладку "з салону" в домашніх умовах за 10 хв

Кажан

З таким манікюром ви зможете ходити навіть після того, як Геловін закінчиться.

Автор: Pinterest
 

Кров

Якщо у вас короткі нігті, прикрасьте кінчики червоним лаком, який нагадуватиме кров. Але в такому дизайні краще використовувати лише два кольори, щоб ідея була зрозуміла з першого погляду.

Автор: Pinterest
 

Вчителі частіше мають коротку довжину нігтів, але це не означає, що їх не можна покривати лаком. У новому сезоні нейл-майстри радять обирати базові однотонні кольори. Однак, якщо ви любите дизайн на нігтях – робіть ставки на тваринний, чорно-білий та квітковий принти. Пропонуємо переглянути трендові ідеї манікюру, які підійдуть для будь-якої довжини нігтів.

Зараз ви читаєте новину «Манікюр на Геловін: стильні ідеї для будь-яких нігтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі