вівторок, 13 березня 2012 08:58

Людям із жирним волоссям не можна їсти копченості й солодке

Людям із жирним волоссям не можна їсти копченості й солодке

Якщо маєте жирне волосся, намагайтеся їсти менше жирного, солодкого і копченого.

"Солодощі, жирні м'ясні страви і копчене м'ясо роблять волосся ще більш виснаженим і маским. Придбайте в аптеці вітамінний комплекс, що містить залізо і сірку, - каже перукар Валентина Данилишина. – Приймати його слід протягом 1-2 місяців".

Жирне волосся швидко забруднюється, тому корисно споліскувати його відварами з трав.

"Краще використовувати відвари зі звіробою, подорожника, кори дуба. 3 столові ложки трави залийте півлітрою окропу і дайте настоятися півгодини. Помийте волосся шампунем, сполосніть піну водою. Опісля цього – відваром з трав".

Раз на місяць радить робити очищувальну маску для волосся.

"Змішайте одну чайну ложку соку лимона, 1 жовток, по 1 чайній ложці меду і соку алое. Втирайте маску в корені волосся і потримайте півгодини. Потім ретельно промийте коси шампунем з ополіскувачем".

Сухе волосся треба постійно підживлювати. Щотижня робіть маску з реп'яхової чи касторової олії. Залишатися здоровим допоможуть збалансоване харчування, якісні косметичні засоби і народні рецепти.

"Включайте у раціон злакові, цитрусові і молочні продукти. Для покращення еластичності і пружності волосся протягом місяця приймайте вітаміни А, Е, С. Хворе волосся дуже легко пошкодити, тому для розчісування обирайте дерев'яний гребінець або щітку з натуральної щетини".

Зараз ви читаєте новину «Людям із жирним волоссям не можна їсти копченості й солодке». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі