четвер, 17 червня 2021 15:30

Кому можна їсти хліб і як робити це правильно

Кому можна їсти хліб і як робити це правильно
Повністю забирати хліб із раціону не варто, особливо людям з активним способом життя. Фото: pixabay

Основною рушійною силою дієт є те, що людина відмовляється від швидких вуглеводів і втрачає зайві кілограми.

Хліб - один із таких прикладів, який доволі популярний у раціоні, пише newsyou.

За словами експертів, повністю забирати хліб із раціону не варто, особливо людям з активним способом життя. Їм можна їсти хліб навіть із вмістом цукру. Але є певні правила, щоб робити це корисно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неземна смакота: розкрили три рецепти гарячих бутербродів, які сподобаються кожному

Перше з них - не зловживати. Можна їсти один або два шматки на день.

Також хліб має бути в раціоні в першій половині доби. Тоді організм може його "спалити" до кінця дня без шкоди. Якщо ж людина веде малорухливий спосіб життя і практично не займається спортом, то в такому разі про хліб варто забути.

Клітковина є корисною для організму людини. Вона міститься у фруктах і овочах, деяких видах пластівців, хлібі та пасті з цільного зерна, бобах, сочевиці, в горіхах і насінні. Існує два типи клітковини: розчинна і нерозчинна.

Зараз ви читаєте новину «Кому можна їсти хліб і як робити це правильно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі