Основною рушійною силою дієт є те, що людина відмовляється від швидких вуглеводів і втрачає зайві кілограми.
Хліб - один із таких прикладів, який доволі популярний у раціоні, пише newsyou.
За словами експертів, повністю забирати хліб із раціону не варто, особливо людям з активним способом життя. Їм можна їсти хліб навіть із вмістом цукру. Але є певні правила, щоб робити це корисно.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неземна смакота: розкрили три рецепти гарячих бутербродів, які сподобаються кожному
Перше з них - не зловживати. Можна їсти один або два шматки на день.
Також хліб має бути в раціоні в першій половині доби. Тоді організм може його "спалити" до кінця дня без шкоди. Якщо ж людина веде малорухливий спосіб життя і практично не займається спортом, то в такому разі про хліб варто забути.
Клітковина є корисною для організму людини. Вона міститься у фруктах і овочах, деяких видах пластівців, хлібі та пасті з цільного зерна, бобах, сочевиці, в горіхах і насінні. Існує два типи клітковини: розчинна і нерозчинна.
Коментарі