четвер, 04 серпня 2016 18:15

Хлопець витратив 170 тис доларів на пластику, як у Кім Кардашьян
3

Фото: metro.co.uk

25-річний Джордан Парк поступово стає двійником відомої світської левиці Кім Кардашян. Він змінює своє тіло косметичними процедурами протягом останніх шести років. Незважаючи на те, що одна з них була невдалою - наповнювачі з губ почали витікати.

Юнак не збирається припиняти робити пластику. Для нього це хобі. Він вже планує пластичну операцію губ, щоб замінити наповнювачі, від яких вони у нього розпухли. Про це повідомляє видання Metro.

"На даний момент я хочу виглядати більш природно. Мені стає нудно – я отримую одне, а потім мені стає від цього нудно", - сказав Джордан.

Парубок зізнався, що витратив 170 тис. доларів на свій зовнішній вигляд. На запитання журналістки: "Чи не могли б ви знайти краще застосування вашим грошам, наприклад купити Aston Martin?". Джордан відповів: "Але який сенс вилазити з машини такого класу, як Aston Martin, з жахливим обличчям. Коли можна вийти з тарарайки з красивим?".

Джордан Парк сказав, що він не планував виглядати, як Кім Кардашьян. Але зараз важко буде позбутися цього ярлика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кім Кардашьян здійснила модне перетворення

Зараз ви читаєте новину «Хлопець витратив 170 тис доларів на пластику, як у Кім Кардашьян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі