понеділок, 28 листопада 2016 17:52

Хейлі Болдуін розповіла про секрети успіху та ідеал жіночої краси

Модель Хейлі Болдуін сьогодні знаходиться на піку популярності. Вже встигла попрацювати з світовими брендами Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Guess, Moschino та H & M. Секрет її успіху — щоденний догляд та робота над собою.

Макіяж

Хейлі велика шанувальниця макіяжу та косметики. Зізнається, що не розуміє життя без гарного мейк-апу. При цьому намагається залишатися максимально природною. Найулюбленіший косметичний засіб — хайлатер. Виконує роль скульптурного олівця, що підсвічує та приховує окремі частини обличчя.

"Я обожнюю кремові та рідкі хайлайтери. Мої улюбленці - хайлайтери від брендів Becca, Laura Mercier і Smashbox. Я люблю гарні фініші та завжди побоююся виглядати надмірно сяючою. Особливо в повсякденному житті", - розповіла зірка.

Також у фаворитах Хейлі - бальзам для губ Crème de Rose Smoothing Plumping Lip Balm від Dior. З його допомогою традиційно завершує свій повсякденний образ. Для червоних доріжок модель не наважується робити макіяж самостійно.

"Я обожнюю сама робити свій макіяж. Але перед виходом на червону доріжку, все ж, віддаюся в руки професіоналів", - зізнається Хейлі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Візажист 52-річної Мішель Обами розкрив шокуючий секрет її молодості

Автор: beauty.ua
 

Догляд

Догляд за обличчям зірка називає максимально простим. Головне не забувати про три важливі етапи в догляді - очищення, зволоження та захист від сонця. Найулюбленішим косметичним брендом вважає марку EltaMD. Продукти збагачені необхідними вітамінами та гіалуроновою кислотою.

Своєю іконою краси Хейлі називає нову зірку Голлівуду - акторку Марго Роббі: "Вона - приклад класичної, вічної краси. Це дивно, коли краса виглядає так, ніби жінка не намагалася нічого зробити для того, щоб так виглядати".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зайва година в ліжку дорівнює годині тренування" - тренер Бекхема розкрила секрети схуднення

Автор: beauty.ua
 

Фігура

Модель дотримується здорового способу життя та регулярно працює над своєю фігурою. Зізнається, що сидить на дієтах та займається різними видами спорту.

"Прямо зараз я проходжу 10-денну систему очищення організму. В рамках якої я вживаю протеїнові напої кілька разів на день та дотримуюся строгої дієти. Звичайно, я не проходжу подібні курси схуднення щотижня. Але, все ж, я завжди харчуюся правильно та їм виключно здорову їжу - багато овочів та риби, мало м'яса та мінімум молочних продуктів. Я просто краще почуваюся на такому харчуванні. Справа не тільки в фігурі, а в моєму здоров'ї ", - зазначила зірка.

Відносно спорту Хейлі також дотримується суворого режиму. Займається пілатесом, йогою, танцями та різними тренуваннями.

Автор: beauty.ua
 
Зараз ви читаєте новину «Хейлі Болдуін розповіла про секрети успіху та ідеал жіночої краси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі