четвер, 15 березня 2012 17:52

Анна Бублик радить до суконь одягати рукавиці
23

Фото: Фото: Наталя Чубенко

В колекції Анни Бублик переважають клітчасті сукні та спідниці-кльош до колін, широкі пальта, фігуру в яких варто підкреслювати тонким пояском. В його тон дизайнерка радить підбирати й високі рукавиці. Їх можна одягати і до суконь із четверним рукавом. В тон рукавиць наступного сезону дизайнерка радить підбирати й взуття. Із кольорів в її колекції переважають фіолетовий, синій та темно-бежевий. Для чоловіків Анна пропонує пальта і костюми із кашеміру та шерсті в клітинку.

"Подивилась фільм епохи 30-их років "Блакитний ангел", де Марлен Дітріх демонструє елегантні сукні та пальта важкого крою. Тому в моїй колекції присутні як стриманість так і розкіш водночас", - зауважує дизайнерка.

Нову колекцію клієнти завжди хочуть розкупити прямо із подіуму.

"Голодні клієнти просять купувати прямо з подіуму, але вже п'ять років я нічого не продаю. Якщо комусь щось дуже закортіло, пропоную речі із так званої мікроколекції. А нову можна купити місяців за три. Тоді ми дошиємо побільше розмірів, бо ті, що на моделях, шиті саме під них. А жінки бувають різні", - відмітила дизайнерка.

Зараз ви читаєте новину «Анна Бублик радить до суконь одягати рукавиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі