середа, 09 січня 2019 05:28

Як не треба малювати брови - 5 помилок

Як не треба малювати брови - 5 помилок
Щоб брови були гарні - варто дотримуватися певних правил

Щоб брови виглядали гарно потрібно вчасно робити корекцію, стригти ножицями, використовувати трафарети, віск і нитки для корекції та збільшувальне дзеркало.
Першою помилкою є несвоєчасна корекція та покраска. Зневажливе ставлення до вибору майстра. Брови виходять на перший план і стають головним акцентом на обличчі, тому потрібно правильно робити форму.
Стрижені ножицями брови в більшості випадків виглядають безглуздо, тому багато фахівців закликають відмовитися від використання ножиць в корекції форми брів. Але занадто довгі волосинки – недопустимо. Для початку необхідно зачесати брови вгору і подивитися, які волоски помітно вибиваються із загального ряду. Потім по одному акуратно підрівняти їх, щоб вони стали однієї довжини з сусідніми, радить lash.moda.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про характер жінки розкаже її сумка

Для початку необхідно зачесати брови вгору і подивитися, які волоски помітно вибиваються із загального ряду. Потім по одному акуратно підрівняти їх, щоб вони стали однієї довжини з сусідніми.
Можна використовувати трафарети. Це полегшить малювати рівну форму, але доведеться витратити багато часу щоб підібрати ідеальну.

Специалисты отвечают, что мода на широкие брови появилась вместе с модой на все натуральное ещё лет 5-10 назад. Законодательницами этой моды стала модель Кара Делевинь, фирменной фишкой которой являются как раз густые и тёмные от природы брови.

Зараз ви читаєте новину «Як не треба малювати брови - 5 помилок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі