вівторок, 12 жовтня 2021 09:23

5 найкращих дерматокосметичних брендів

У сучасному світі дедалі складніше знайти людину з ідеальною шкірою. Якщо вам вдалося дивом уникнути впливу стресу й чинників зовнішнього середовища на організм, то кожен вік приносить свої сюрпризи. Для тих, хто прагне не просто догляду, а оздоровлення шкіри, існує дерматокосметика — засоби на перетині косметики й фармацевтики для досягнення вираженого ефекту. Пропонуємо вашій увазі короткий огляд кращих брендів так званої космецевтики з багаторічним досвідом і світовим ім'ям.

  Дерматокосметика — це засоби на перетині косметики й фармацевтики для досягнення вираженого ефекту
Дерматокосметика — це засоби на перетині косметики й фармацевтики для досягнення вираженого ефекту

La Roche Posay

Французький бренд з майже столітньою історією випускає продукцію, створену на основі однойменної термальної води. Засоби La Roche Posay призначені для чутливої, реактивної, проблемної, схильної до алергії та атопічного дерматиту шкіри. У складі продуктів є цінні компоненти високої якості, які пройшли суворий дерматологічний і токсикологічний контроль.

Uriage

Компанія пропонує широкий вибір косметичних засобів для всієї родини на основі термальної води. В асортименті Uriage є продукти для дуже сухої, жирної, гіперчутливої, проблемної, подразненої, зрілої, пігментованої та дитячої (для малюків від народження) шкіри. Особливу увагу під час створення приділяють консистенції й аромату засобів.

Bioderma

Фармацевтична лабораторія створює косметику на основі досліджень дерматологів для досягнення не тільки естетичних, але оздоровчих цілей. Колекція Bioderma містить лінійки засобів для надмірно жирної, зневодненої, чутливої та схильної до дерматитів шкіри, але особливо популярною є сонцезахисна серія виробника.

Vichy

Компанія спеціалізується на розробці гіпоалергенної косметики різного призначення для чутливої шкіри. В основі засобів для обличчя, тіла й волосся лежить термальна вода, що містить 15 природних мінеральних компонентів. Vichy пропонує широкий вибір зволожувальних, антивікових продуктів і засобів для проблемної шкіри.

Eucerin

Бренд проводить масштабні дерматологічні дослідження для виявлення причин проблем зі шкірою та боротьби з ними. Інноваційні розробки Eucerin спрямовані на відновлення функцій шкіри та її природного самовідновлення. Особливої уваги заслуговують засоби для боротьби з атопічним дерматитом, сухістю та старінням шкіри.

Оскільки дерматокосметика містить різноманітні компоненти та справляє інтенсивну дію, для правильного підбору засобів рекомендуємо проконсультуватися з представниками бренду, вашим косметологом або дерматологом.

Зараз ви читаєте новину «5 найкращих дерматокосметичних брендів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі