пʼятниця, 04 травня 2012 09:40

Volkswagen анонсував седан Passat R-line з 17-дюймовими дисками
6

Фото: Фото: volkswagen.com

Концерн Volkswagen анонсував седан Passat R-line, який після появи його на ринку має намір позиціонувати як самостійного представника модельного сімейства. Втім, опціональний пакет R-Line як і раніше буде доступний для "Пасату" в деяких базових комплектаціях.

Volkswagen Passat R-Line можна буде впізнати за новим аеродинамічним обвісом, що включає передній бампер із збільшеними повітрозабірниками, задній бампер з дифузором, спойлер і накладки на пороги. Крім того, седан оснащений 17-дюймовими колісними дисками (18-дюймові доступні опціонально) і хромованими оконечниками вихлопної системи.

Passat R-Line одержав спортивну підвіску, що забезпечує знижений на 15 мм кліренс, двокольорові спортивні сидіння, декоративні вставки під титан, спортивне рульове колесо і логотипи R-Line на накладках на пороги. Зазначається, що базова вартість седана у виконанні R-Line на європейському ринку становитиме 30 225 євро.

Крім того, в Volkswagen повідомили, що опціональний пакет R-Line зможуть замовити покупці Passat і Passat Variant в виконаннях Comfortline і Highline. Він оцінений в 990 євро, однак у пакет увійдуть лише модернізовані бампери, нові пороги і логотип на решітці радіатора.

Зараз ви читаєте новину «Volkswagen анонсував седан Passat R-line з 17-дюймовими дисками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі