понеділок, 09 квітня 2012 14:44

Volkswagen почав випробування кабріолета на базі Beetle
9

Фото: worldcarfans.com

Компанія Volkswagen проводить дорожні випробування версії хетчбека Beetle з м'яким складаним верхом. За деякими даними, новинка з'явиться у продажу на початку 2013 року, а її прем'єра запланована на автосалон в Лос-Анжелесі.

Незважаючи на очікування деяких експертів, Volkswagen не став організовувати прем'єру Beetle Cabrio на Нью-Йоркському автосалоні. Між тим, джерела в компанії підтвердили порталу Car&Driver, що новинка надійде в продаж у перші місяці наступного року. Таким чином, найімовірніше, прем'єра відкритої модифікації "Жука" відбудеться на листопадовій виставці в Лос-Анжелесі.

За інформацією видання, кабріолет отримає ту ж саму гаму силових агрегатів, що і купе. На північноамериканському ринку йдеться про 170-сильному 2,5-літровому "атмосферник", дволітровий турбомотор потужністю близько 200 к.с. і 140-сильному дизелі об'ємом 2,0 л. Варто зазначити, що хетчбек з таким мотором з'явиться в продажі тільки до літа.

Агрегатуватися двигуни будуть, відповідно, з шестиступінчастою "механікою" або DSG. В Європі ж, найімовірніше, кабріолет оснащуватиметься менш об'ємними бензиновими турбірованими двигунами.

Зазначимо, що чутки про наміри концерну представити кабріолет Beetle на Нью-Йоркському автосалоні ходили ще на початку осені минулого року.

Зараз ви читаєте новину «Volkswagen почав випробування кабріолета на базі Beetle». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі