середа, 14 квітня 2021 17:53

В Україні почнуть продавати новий електричний Nissan
6

Nissan Leaf другого покоління
Фото: Володимир Мукан
Nissan Leaf другого покоління
Nissan Leaf другого покоління
Nissan Leaf другого покоління
Nissan Leaf другого покоління

Nissan Leaf другого покоління цього року почнуть продавати в Україні офіційно. Про це нещодавно повідомили в прес-службі "Ніссан Мотор Україна".

Модель другого покоління має змінений дизайн кузова, інший салон, розширену комплектацію, модернізовані акумулятори і силову установку. Ємність батареї збільшена до 40 кВт/год, потужність електродвигуна - 150 к.с. Автомобіль відрізняється збільшеним запасом ходу без підзарядки - 378 км. Машина має багато електронних помічників і технологій, що полегшують керування.

"Ми анонсували офіційний старт продажів оновленого Nissan Leaf в Україні влітку цього року, - говорить Gazeta.ua менеджер з комунікацій компанії Володимир Іванов. -

Це подія, яку чекали багато, стала можливою завдяки середньостроковому плану компанії Nissan Next і його практичній реалізації в Україні.

Офіційний старт продажів Nissan Leaf в Україні - перша з багатьох чудових новин, які чекають шанувальників Nissan в Україні, і перший крок в реалізації стратегії просування електромобілів Nissan в нашій країні. Ближче до старту продажів ми озвучимо комплектації, ціни і точні дати старту продажів."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запас ходу в 300 км, розгін - 4 с: як їде найдешевший електромобіль

Друга генерація моделі вже відома в Україні, її продають неофіціні диллери - переважно перекуповують їх у США. Проте ці машини не адаптовані до українських умов.

Вартість такої нової моделі за кордоном - 29-32 тис. доларів - 812 тис грн - 1 млн 10 тис. грн. Скажімо, у США модель продають у

трьох комплектаціях – S, SV и SL. Коштує відповідно – $29 990, $32 490 і $36 200. Крім цього, можна обрати опції із переліку додаткового обладнання.

S – електромобіль в базовій версії. У перелік його начиння входить система автоматичного екстреного гальмування, мультимедійна система із 7-дюймовим екраном і клімат-контоль.

Комплектація SV доповнена 17-дюймовими легкосплавними дисками, роз'ємом для швидкої зарядки, підтримкою Apple CarPlay і Android Auto, а також адаптивним інтелектуальним круїз-контролем, який може змінювати швидкість руху, орієнтуючись на автомобіль попереду.

У найдорожчій комплектації SL додають світлодіодні фари та ліхтарі, камери кругового огляду, систему контролю сліпих зон, преміальну акустика Bose. Сидіння, кермо й дверні карти будуть обтягнуті шкірою. А також даватимуть портативний зарядний пристрій.

Nissan Leaf першої генерації випускають з 2010 року. Це найбільш успішний і масовий електромобіль на планеті. В Україні цей електрокар першого покоління 5 років поспіль обіймає перші місця за продажами.

Зараз ви читаєте новину «В Україні почнуть продавати новий електричний Nissan». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі