понеділок, 01 липня 2013 12:19

В Україні продаватимуть нові Daewoo Gentra за 100 тис. грн
6

Фото: Фото: daily.com.ua

Під час зустрічі міністра економічного розвитку і торгівлі України Ігоря Прасолова з першим заступником міністра зовнішніх економічних зв'язків, інвестицій і торгівлі Республіки Узбекистан була досягнута домовленість про припинення дії заборон на імпорт в Україну популярних Daewoo Nexia і Matiz, які не завозяться в країну з листопада 2011 року.

Крім цього, українським покупцям запропонують новинку, автомобіль Daewoo Gentra, який з'явиться у серпні.

Daewoo Gentra є старим знайомим, Chevrolet Lacetti, але буде поставлятися з іншим, 1,5-літровим 105-сильним мотором. Покупцям дадуть можливість вибирати між "механікою" і "автоматом", новинка отримає непогану базову комплектацію. Також виробник готовий радувати покупців люком, системою ABS, кондиціонером, подушками безпеки і іншими благами цивілізації.

Новинка також буде продаватися у Росії. Точну вартість Daewoo Gentra поки не розкривають, проте відомо, що ціни на автомобіль у базовій комплектації будуть починатися з позначки 100 000 грн.

Зараз ви читаєте новину «В Україні продаватимуть нові Daewoo Gentra за 100 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі