понеділок, 01 липня 2013 18:44

У Польщі розбився один із 20-ти існуючих шведських суперкарів Koenigsegg CCR

Під час автомобільного івенту Gran Turismo Polonia 2013 у польській Познані водій шведського суперкара Koenigsegg CCR не впорався з керуванням і в'їхав у натовп уболівальників, завдавши їм серйозні тілесні ушкодження.

Автор: Фото: rusautoinfo.com
 

Як можна бачити на відео, водій CCR, схоже, взагалі не володіє необхідними навичками водіння настільки потужного суперкара, оскільки він утратив контроль над своїм автомобілем практично відразу після старту.

Сайт GTBoard.com повідомляє, що перед показовим заїздом водій Koenigsegg CCR вирішив відключити контроль тяги, що, як наслідок, плачевно позначилося на здоров'ї 19 глядачів, 4 з яких були серйозно поранені.

Koenigsegg CCR - суперкар шведської компанії, представлений у 2004 році. 23 лютого 2005 року на овальнай трасі Нардо в Італії встановив новий світовий рекорд максимальної швидкості у 388 км/год. Тираж автомобіля склав 20 екземплярів. Ціна - €530 000.

Автор: Фото: rusautoinfo.com
 

Зараз ви читаєте новину «У Польщі розбився один із 20-ти існуючих шведських суперкарів Koenigsegg CCR». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі