понеділок, 15 липня 2019 10:55

У патрульних викрали автомобіль просто перед носом

У патрульних викрали автомобіль просто перед носом
Викрали службовий автомобіль у патрульних поліцейських Фото: Радіо Свобода

14 липня у Білій Церкві у патрульних поліцейських, які приїхали на виклик, викрали службовий автомобіль.

Інцидент відбувся на Олександрійському бульварі близько сьомої ранку.

"На лінію правоохоронців надійшла заява про крадіжку. Коли патрульні прибули на місце, розпочали перевірку прилеглої території та нікого не виявили", – повідомляє у Facebook прес-служба поліції.

Після того, як поліцейські повернулися до службового автомобілю, до них підійшов невідомий і почав перешкоджати їм. Правоохоронці вирішили затримати хулігана, який тримав водійські двері, не дозволяв машині рухатися, знімав усе на камеру мобільного телефону і не реагував на зауваження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після ремонту дороги людей підкидає на горбах

"Поки увага поліції зосередилася на порушнику, інший чоловік, який непомітно підійшов до машини, швидко сів за кермо і поїхав у невідомому напрямку на службовому авто. За 10 хвилин машину знайшли без пошкоджень, зникнення речей і документів із салону не виявили", – повідомили правоохоронці.

Для з'ясування всіх обставин події на місце прибула слідчо-оперативна група. Слідчі внесли відомості до реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України.

Вдалося встановити особистість злочинця. Його затримали і відправили до відділення поліції. Подробиці події встановлюються.

Ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом) карається штрафом від однієї 1 тис. до 2 тис. 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк від 3 до 5 років.

Зараз ви читаєте новину «У патрульних викрали автомобіль просто перед носом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі