четвер, 11 липня 2019 14:44

Після ремонту дороги людей підкидає на горбах
4

Після ремонту дороги на Полтавщині людей підкидає на горбах
Фото: з відкритих джерел
Після ремонту дороги на Полтавщині людей підкидає на горбах
Після ремонту дороги на Полтавщині людей підкидає на горбах
Після ремонту дороги на Полтавщині людей підкидає на горбах

На Полтавщині ремонтники вкатали асфальт ледве не у землю. Покриття на трасі майже немає. Ба більше: вибоїни засипані не рівно, а горбами.

"Ну, як можна ось цей згірок зробити? Ну, насип ти, трошки менше, вирівняй і в ідеал зроби", - гнівно бідкається житель села Середняки на Полтавщині.

Обурений чоловік прокатав журналістів дорогою обласною значення, що як "американські гірки". Раніше пасажирів підкидало на ямах, тепер на горбах. Машина їде шляхом 20-30 км/год, пересуватись швидше неможливо через жалюгідний стан покриття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прибрали "світлофор-серце"

Дорожники кажуть, що за кошти, які їм виділили, краще відремонтувати дорогу неможливо.

"Ми вперше приїхали за 20 років ремонтувати. Укласти асфальт рівно ямковим ремонтом фізично неможливо", - говорить керівник ДП "Агентство місцевих доріг Полтавської області" Олексій Басан.

Чиновник каже, що на ремонт траси виділено 300 тисяч гривень. А це або сотня метрів рівної дороги, або кілька кілометрів, але в латках.

Разом із керівництвом місцевої громади дорожники вирішили витратити 130 тисяч гривень, які залишилися, на такий самий ямковий ремонт. Про це повідомили на tsn.ua.

На Полтавщині відкрили рух на 12 км новозбудованої бетонної траси Дніпро – Решетилівка національного значення.

Зараз ви читаєте новину «Після ремонту дороги людей підкидає на горбах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі