понеділок, 28 жовтня 2013 13:41

У мережу потрапили зображення нового Ford Mustang

У мережі з'явилися зображення купе Ford Mustang нового покоління. Зовнішність цього автомобіля "максимально близька" до реального спорткару, який найближчим часом стане на конвеєр. Публічний показ купе відбудеться на Детройтському автосалоні в січні 2014 року.

Судячи з рендерів, спорткар отримав риси концепт-кара Evos, прем'єра якого відбулася в 2011 році на Франкфуртському автосалоні. З прототипом новий "Мустанг" ріднить фальшрадіаторна решітка, стилістика передньої оптики і частина елементів переднього бампера. Крім того, у новинки з'явилися більш масивні повітрозабірники, які перемістилися ближче до переднього краю капота. У порівнянні з попередником, новий Mustang стане на 380 міліметрів коротше і на 165 міліметрів вужче, а його маса знизиться приблизно на 180 кілограмів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фотошпигуни зняли оновлений Ford Focus з решітками Аston Martin

Крім того, модель обзаведеться незалежною задньою підвіскою. Спочатку в лінійку моторів увійдуть тільки агрегати попередника: атмосферна 3,7- літрова "шістка" і п'ятилітровий V8, розвиваючі 305 і 420 кінських сил відповідно. Трансмісії також будуть колишніми - шестиступінчасті "механіка" і "автомат". Через два-три роки після виходу нового "Мустанга" на ринок не виключена поява і 10-діапазонної коробки передач, яка зараз розробляється "Фордом" разом з концерном GM.

Згодом Mustang двигун 3.7, як передбачається, замінять на 3,5 - літровий турбомотор сімейства EcoBoost. Крім того, модель вперше з 1986 року буде доступна з чотирициліндровим турбованим агрегатом. Його обсяг досягне 2,3 літра, а потужність складе від 275 до 310 кінських сил.

Зараз ви читаєте новину «У мережу потрапили зображення нового Ford Mustang». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі