понеділок, 18 травня 2009 15:38

Тисячі Mini відсвяткували сьогодні своє 50-річчя (ФОТО)
6

Тисячі ентузіастів виїхали сьогодні на дороги, щоб відсвяткувати 50-річчя Mini.

Більше ніж 2,500 яскравих різнобарвних Mini проїхали від Лондону до Брайтона.

Щорічний пробіг відбувається вже 46-ий раз, але цього року він особливий як для учасників, так і для організаторів. Пройшло рівно 50 років з тих пір, як перший Mini зійшов з конвеєрів.

Власники з гордістю показували свої Mini різних років, це було схоже на урок історії класичного авто, яке стало знаменитим після фільму 1969 року "Пограбування по-італійськи" з Майклом Кейном. Тут були представлені всі моделі від класичних варіантів до нових BMW Mini.

О 8.30 ранку під особливим британським дощем Mini зібралися у лондонському парку Кристал Палас. У багатьох на дахах були намальовані прапори Великої Британії.

Щоб відзначити 50-у річницю перші 51 Mini, які залишити Лондон були представниками різних років випуску від 1959 до 2009.


Пробіг був також спробою побити світовий рекорд параду Mini через парк Кристал Палас.

Щорічний пробіг, організований Клубом Власників Mini Лондона і Суррея, - є одним з найбільший шоу автомобілів одного виробника у світі, у ньому щороку беруть участь близько 2,500 Mini.

За матеріалом Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Тисячі Mini відсвяткували сьогодні своє 50-річчя (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі