понеділок, 31 липня 2023 10:25

Схожий на Jimny і дешевший за Logan. На ринок виходить цікавий позашляховик
4

На ринок виходить новий електропозашляховик, дешевший за Renault Logan.

У мережі з'явилися світлини нового електропаркетника MG, який виявився дуже схожим на китайське авто Baojun Yep або ж Suzuki Jimny. Новинку розсекретили на патентних зображеннях, повідомляє Autocar.

"На зображеннях – компактний автомобіль із грубим квадратним дизайном, який повністю відповідає сучасним тенденціям у сегменті позашляховиків", – зазначає видання.

На ринок виходить цікавий електропозашляховик
Фото: autocarindia.com
На ринок виходить цікавий електропозашляховик
На ринок виходить цікавий електропозашляховик
Suzuki Jimny

Новий електромобіль MG буде досить компактним. Салон розрахований на чотирьох осіб. Водночас пасажирам у такому маленькому авто буде тіснувато. Якщо не складати крісла другого ряду, то багажник буде зовсім маленький.

Довжина кузова дорівнює 3385 мм (колісна база – 2110 мм), ширина становить 1685 мм, а висота – 1721 мм. Ті ж габарити має і Baojun Yep, на базі якого створили новий MG.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розсекретили фото нових електричних позашляховиків Volkswagen

Головна перевага цього електрокара – ціна. Вона нижча, ніж у Renault Logan – від $11, тис. За цю суму запропонують двигун на 68 к.с. (пізніше з'явиться потужна повноприводна модифікація) і батарею ємністю 28 кВт/год. із запасом ходу в 303 км.

У мережу потрапили фото нового кросовера Chevrolet Equinox четвертого покоління. Компактний автомобіль дебютує до кінця поточного року.

Chevrolet Equinox повернувся до гранованого дизайну, який став іще виразнішим. Бензинову модель випускатимуть паралельно з електричним Equinox. Розсекретили модель у Китаї, адже саме в цій країні кросовер випускають. Автівку також збирають у Канаді та Мексиці.

Зараз ви читаєте новину «Схожий на Jimny і дешевший за Logan. На ринок виходить цікавий позашляховик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі