середа, 28 червня 2023 12:52

Розсекретили фото нових електричних позашляховиків Volkswagen
4

Концерн Volkswagen планує відродити знамениті позашляховики Scout у форматі електромобілів.

Виробництво налагодять у Сполучених Штатах Америки, повідомляє сайт Autoevolution. Інформацію про нові електромобілі Scout тримали у секреті. Відомо, що стартова ціна їхня становитиме близько $40 тис., а запас ходу сягне 600 км.

"В інтернет випадково потрапили зображення нових електромобілів Scout. Їх показали під час презентації в рамках заходу Volkswagen Capital Markets Day. На рендері зображені позашляховик і чотиридверний пікап Scout. Їхній дизайн виконаний у дусі класичного International Harvester Scout 1961 року", – йдеться у повідомленні.

У автівок високий капот і вигнуті задні стійки даху.

Концепткари майбутніх моделей презентують у 2024 році, а їх виробництво стартує з 2026 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нову версію мініатюрного електрокросовера Citroen розкупили за 10 годин

Нові електричні пікап і позашляховик Volkswagen розсекретили до прем'єри
Фото: Volkswagen
Нові електричні пікап і позашляховик Volkswagen розсекретили до прем'єри
Нові електричні пікап і позашляховик Volkswagen розсекретили до прем'єри
Нові електричні пікап і позашляховик Volkswagen розсекретили до прем'єри

Volkswagen викупив бренд Scout. Під цією маркою в США випускатимуть електромобілі підвищеної прохідності. Головним конкурентом Scout називають Rivian.

"Авто побудують на повністю новій платформі. Розробники зроблять акцент на позашляхових якостях. Щорічно планують випускати по 200 тис. таких електрокарів", – пише видання.

У мережу потрапили фото нового кросовера Chevrolet Equinox четвертого покоління. Компактний автомобіль дебютує до кінця поточного року.

Chevrolet Equinox повернувся до гранованого дизайну, який став іще виразнішим. Бензинову модель випускатимуть паралельно з електричним Equinox. Розсекретили модель у Китаї, адже саме в цій країні кросовер випускають. Автівку також збирають у Канаді та Мексиці.

Зараз ви читаєте новину «Розсекретили фото нових електричних позашляховиків Volkswagen». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі