вівторок, 29 березня 2016 10:39

Родстер від Mazda визнали автомобілем року в світі
7

Фото: brands-carz.com

Вчора оголосили переможеця щорічного конкурсу "Кращий автомобіль року в світі".

Найкращим автомобілем журі визнало родстер Mazda MX-5 нового покоління, повідомляють "Факти".

У рішенні журі підкреслили, що перший MX-5 випустили у 1989 році. Нинішній родстер став коротшим, нижчим, ширшим та легшим.

У фіналі MX-5 боровся за перемогу з сімейством Audi A4 нового покоління з новим кросовером Mercedes-Benz GLC. Крім перемоги в загальному заліку, Mazda також взяла перше місце в категорії "Кращий дизайн".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Opel Astra назвали автомобілем року в Європі

Кращою представницької машиною назвали BMW 7-Series нового покоління, спортивним автомобілем - новий Audi R8. Кращим "зеленим" автомобілем (екологічно безпечним) став водневий седан Toyota Mirai.

До журі конкурсу входили 73 журналіста з 23 країн світу, які пишуть на автомобільну тему. Підсумки голосування оголосили в день відкриття Нью-Йоркського міжнародного автосалону.

Нагадаємо, В рамках автосалону в Нью-Йорку німецька модель R8 від автовиробника Audi визнана "Кращим спортивним автомобілем року". R8 вже не перший раз стає переможцем конкурсу World Car Awards.

Зараз ви читаєте новину «Родстер від Mazda визнали автомобілем року в світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі