четвер, 02 листопада 2017 15:25

Презентували унікальний суперкар з дерев'яним кузовом
20

Hydra Concept
Фото: autonews.ua
Hydra Concept
Hydra Concept
Hydra Concept
Hydra Concept

Шведська компанія Gray Design розробила колекцію Hydra collection. До неї увійшов суперкар, мотоцикл та човен.

Усі три концепти об'єднує деревина. Вставки з дерева дизайнери використали у конструкції та оздобленні технічних засобів, пише autonews.ua.

Автомобіль Hydra Concept - суперкар. Його пофарбували у чорний колір. Капот та багажник має вставки з дерева. Дах автомобіля зрізаний. Hydra оснастили новою електричною силовою установкою NEVS. Її потужність становить 450 к.с. Максимальна швидкість може досягти 215 км/год.

Автор: motor1.com
  Hydra Concept
Hydra Concept

Мотоцикол Hydros укомплектували електричною силовою установкою. Така ж у американських мотоциклів ZERO. Він має високоякісну аудіосистему з сабвуфером.

Автор: stopru.org
  Hydros
Hydros

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мотоцикл зі штучним інтелектом впізнаватиме свого власника

Човен Hydrafoil має підводні крила. Його довжина 9,5 м. Човен оснастили одним електромотором. Його потужність 100 к.с. Максимальна швидкість - 40 вузлів. На одній зарядці човен пропливає приблизно 72 км. У рубці є 30-дюймовий дисплей. Він відображає всю необхідну для плавання інформацію.

Автор: motor1.com
  Hydrafoil
Hydrafoil

Виробник Gray Design планує на базі цього концепту Hydros створити серійний електричний мотоцикл. Чи стануть серійними суперкар та човен, компанія поки що не розголошує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Nissan презентував електричний кросовер майбутнього

На Tokyo motor show японська компанія Mazda представила концепт Kai. Автомобіль називають передвісником нового покоління хетчбека Mazda 3. Дизайн автомобіля не має чітких граней: довгий капот, похилий дах та м'язисті крила збоку. Салон має шкіряну оббивку. Новинку оснастили двигуном сімейства Skyactive-Х.

Зараз ви читаєте новину «Презентували унікальний суперкар з дерев'яним кузовом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі