субота, 28 жовтня 2017 07:25

Мотоцикл зі штучним інтелектом впізнаватиме свого власника

Мотоцикл зі штучним інтелектом впізнаватиме свого власника
Транспортний засіб зі штучним інтелектом зможе впізнавати власника і їхати у напівавтономному режимі. Фото: autoconsulting

Компанія Yamaha представила в Токіо експериментальний мотоцикл MOTOROiD. Транспортний засіб зі штучним інтелектом зможе впізнавати власника і їхати у напівавтономному режимі.

Розробники обіцяють, що з мотоциклом можна буде "спілкуватися" як із живою істотою. Проте поки що не розголошують подробиць нової системи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко потішив мережу нічною інспекцією Києва на мотоциклі

Відомо, що довжина новинки — 2,06 м, ширина — 0,6 м, а висота — 1,09 м. MOTOROiD оснастять електромотором і літій-іонним акумулятором. Вага мотоцикла - 213 кг, повідомляють в autoconsulting.

Про дату виходу унікальної розробки поки що невідомо.

Поліцейські Дубаю випробували мотоцикли, які літають. Мотоцикл - розробка компанії Hoversurf. Техніку назвали ховербайк Scorpion-3. Пристрій оснастили чотирма пропелерами. Його максимальна швидкість у повітрі 70 км / год. На повному заряді батареї він може пролетіти 25 хв. Якщо мотоцикл заправити бензином, він може пролетіти близько 1 год.

Зараз ви читаєте новину «Мотоцикл зі штучним інтелектом впізнаватиме свого власника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі