четвер, 26 жовтня 2017 17:58

Показали, як виглядатиме елегантна Mazda Kai
18

Фото: tsargrad.tv

На Tokyo motor show японська компанія Mazda представила концепт Kai.

Автомобіль називають передвісником нового покоління хетчбека Mazda 3, пише topgear.

Автор: cnet.com
 

Дизайн автомобіля не має чітких граней: довгий капот, похилий дах та м'язисті крила збоку. Задня частина машини округла, з масивними стійками. Насадки вихлопної системи інтегровані в дифузор заднього бампера. Спереду - широка тривимірна решітка радіатора та тонкі фари з хромованими стрілками.

Автор: drive.ru
 

Інтер'єр Mazda Kai простий. Салон має шкіряну оббивку. На приладовій панелі розмістили три віртуальні циферблати з тахометром. По всій ширині передньої консолі - дисплей мультимедійної системи. Замість традиційних кнопок - сенсорні поверхні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Nissan презентував електричний кросовер майбутнього

Новинку оснастили двигуном сімейства Skyactive-Х. Це перший у світі серійний бензиновий мотор, який працює за технологією займання від стиснення. Таку технологію раніше інженери використовували лише в дизельних агрегатах.

На автомобільному шоу в японському Токіо презентували концепт-кар Mitsubishi e-Evolution. У компанії новинку назвали "еволюційним позашляховиком". Автомобіль має футуристичний дизайн: великий кут нахилу лобового скла, велику віконну лінію, великі колісні диски та загострений "ніс".

Зараз ви читаєте новину «Показали, як виглядатиме елегантна Mazda Kai». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі