вівторок, 10 жовтня 2017 07:25

Повідомили характеристики нового кросовера Tesla Model Y

У мережі з'явилася інформація про майбутній електричний кросовер Tesla Model Y. У продаж він надійде у наступному році.

Зовні новинка буде схожою на свого попередника - Tesla Model X. Вона матиме автоматичні двері у формі крила. Tesla називає їх "крилами сокола", оскільки двері мають не жорстку Г-подібну форму, а згин із змінним кутом. Про це пише autocentre.ua.

Автор: testdrive.com.ua
  Tesla Model X
Tesla Model X

Кросовер побудують на грегатах Tesla Model 3 2018. Задньопривідну модифікацію оснастять одним 258-сильним електромотором. Повнопривідну - двома.

Звичайна версія матиме акумулятор на 60 кВт. Відтак без підзарядки він зможе проїхати 350 км. Посилену версію укомплектують батареєю на 85 кВт. Запасу ходу вистачить на 500 км.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Презентували "розумний" автомобіль майбутнього

Найдешевша Tesla Model Y коштуватиме близько $40 тис. Вартість більш дорогих версій та модифікації з автопілотом виробники поки що не називають.

В інтернет виклали перші фото електровантажівки Tesla Semi. Її офіційно представлять 26 жовтня. Вантажівка має незвичайний дизайн. Передня частина автомобіля виглядає так, як ніби у нього немає двигуна внутрішнього згоряння. Ймовірно, двигун розташований під капотом. Авто має знімний обтічник для буксирування високих причепів.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили характеристики нового кросовера Tesla Model Y». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі