середа, 30 жовтня 2013 18:37

Новий Maserati Ghibli тепер доступний і українцям
25

В Україні стартували продажі Maserati Ghibli, який стане дешевше Quattroporte. Новий Maserati побудований на оновленій платформі Quattroporte, але екстер'єр при цьому більш гармонійний, в тому числі за рахунок меншого розміру кузова і елегантних фар.

Близько половини деталей кузова Maserati Ghibli - капот, двері, елементи підвіски, блок двигуна, каркас приладовій панелі - виготовлені з алюмінію.

Вперше в історії Мазераті під капот поставили дизель, а саме 3,0 - літровий турбомотор потужністю 275 к.с., який передає на задні колеса до 600 Нм крутного моменту і витрачає близько 6,3 літрів на 100 кілометрів в змішаному циклі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столиці помічений кортеж з тюнінгованими Mercedes-Benz G і Ferrari Berlinetta

Альтернатива дизелю - два шестициліндрові бензинові двигуни об'ємом 3,0 літра. У задньопривідний модифікації мотор розвиває 330 к.с., а з повним приводом - 410 сил. Найпотужніший варіант витрачає на розгін з місця до 100 км/год всього 5 секунд.

Цікаво те, що рев дизельного Maserati Ghibli майже нічим не відрізняється від бензинових варіантів завдяки спеціально налаштованої випускній системі.

Збиранням двигунів займається завод Ferrari в місті Маранелло. А 8 -ступінчасту автоматичну коробку передач поставляє німецька фірма ZF.

В інтер'єрі автомобіля майже всі обтягнуте дорогою натуральною шкірою, зі вставками виключно з цінних порід дерева або натурального алюмінію. Меломани зможуть замовити аудіосистему Bowers & Wilkins потужністю 1280 Вт з 15 динаміками.

Ціна на Maserati Ghibli в Україні стартує з позначки 735 тисяч гривень

Зараз ви читаєте новину «Новий Maserati Ghibli тепер доступний і українцям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі