вівторок, 20 жовтня 2020 17:57

Назвали надійне моторне масло від лідера світового автохімпрому

Торговельна марка Bardahl є одним із представників сучасного автохімпрому, який викликає найбільшу довіру та спеціалізується на випуску моторних і трансмісійних масел, присадок, очисників, охолоджувальних і гальмівних техрідин, а також інших продуктів для обслуговування найуніверсальнішого авто- і мотопарку. Комплексна й одночасно збалансована продуктова лінійка розрахована як на власників легкових машин і мотоциклів, так і на водіїв вимогливих спорткарів і потужних тягачів.

Функціональне моторне масло бренду, комплексний вибір якого можна знайти на ресурсі oil2go.com.ua, проходить багаторівневий контроль якості на всіх стадіях виготовлення, починаючи від перших хімічних реакцій і закінчуючи розфасовкою готової продукції. Компанія має в своєму розпорядженні високотехнологічний лабораторно-дослідницький комплекс, фахівці якого постійно працюють над вдосконаленням виробничих рішень, що й стало запорукою першості Bardahl у міжнародному автохімічному сегменті.

  Торговельна марка Bardahl представлена на п'яти континентах
Торговельна марка Bardahl представлена на п'яти континентах

Шлях до успіху

Наприкінці 40-х років ХХ століття норвезький інженер-хімік Оле Бардаль заснував у США підприємство з виробництва змащувальних матеріалів. Будучи зохорленим автоспортом, він розробив революційну присадку з антифрикційними властивостями, яка дозволила підвищити ККД двигуна і скоротити знос його деталей майже удвічі. Її дія грунтувалася на формуванні стійкої масляної плівки на металевих парах тертя, що заповнює собою наявні порожнини і мікродефекти. Даний принцип ліг в основу всіх протизносних добавок, що нині виготовляються.

Вихід на американський ринок приніс ТМ Bardahl небувалий успіх, і незабаром вона відкрила свої представництва в Західній Європі та Південно-Східній Азії. Окрім комерційної та дослідницької діяльності Оле Бардаль активно брав участь у гоночних змаганнях, виступаючи спонсором команд на заїздах Formula 1, Indianapolis 500, NASCAR і 24 Heures du Mans. На болідах відбувалося тестування ефективності масляних складів і технічних рідин в екстремальних умовах, що сприяло оптимізації їхньої рецептури.

У 1999 році Міжнародна організація ISO сертифікувала автохімію Bardahl за стандартом 9001, що стало черговим підтвердженням її якості й надійності.

  Торговельна марка Bardahl представлена на п'яти континентах
Торговельна марка Bardahl представлена на п'яти континентах

Сучасні реалії

Зараз торговельна марка представлена на п'яти континентах, а її асортиментний ряд продається в понад 90 країнах світу. У продукції, що випускається даним виробником, реалізовані такі інноваційні технології:

• Polar+ – особливе поєднання хімічних елементів, які перетворюють механічне тертя на збалансовану взаємодію всіх вузлів мотора;
• Fullerene C60 – трьохатомний вуглець, який скорочує фрикційний опір за допомогою створення буферної зони між дотичними поверхнями;
• Octane/ Cetane Booster – добавка, що міститься в присадках для бензинових і дизельних ДВЗ, які максимально розкривають експлуатаційний потенціал палива.

Паливно-мастильні матеріали Bardahl отримали допуски найбільших автоконцернів, серед яких Volkswagen, GM, Hyundai, Peugeot, Fiat, Renault, Mazda і багато інших. Задані компанією високі стандарти до цього дня продовжують завойовувати визнання світової спільноти. Серед її партнерів значаться такі індустріальні гіганти, як Boeing, General Electric і NASA.

Зараз ви читаєте новину «Назвали надійне моторне масло від лідера світового автохімпрому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі