понеділок, 12 вересня 2011 20:59

Найвродливіші дівчата "Столичного автошоу"
30

Фото: Фото: Володимир Мукан

9 вересня у Києві розпочалося восьме за рахунком "Столичне автошоу". Мало не  біля кожного автомобіля позувала вродлива дівчина. Багато представниць прекрасної статі роздавали буклети, реклами та надувні кульки.

"Найбільше охочих сфотографуватися серед 17-річних хлопців і чоловіків за 35. Чесно кажучи, не знаю навіщо цим чоловікам фото із незнайомою дівчиною на виставці, але мені приємно", - говорить студентка Оксана Підлісна, роздає у червоній футболці та білій спідниці рекламні буклети.

Оксана не працює моделлю, про такі заходи довідується через соціальні мережі. За 3 дні виставки студентка отримає 900 грн.

"Я тут не заради грошей, мені подобається фотографуватися, тут завжди приємна атмосфера. Минулого року теж тут працювала, навіть на сторінки автомобільного журналу потрапила".

Студентка Олена Братаніч також працює на "Автошоу", позує біля автомобіля "Мерседес-бенц".

"Потрапляю на таку роботу через модельне агентство. На "Автошоу" мені більше сподобалося, ніж на Sia-2011. Там машин було менше й марки не такі солідні", - ділиться Олена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На "Автошоу" показали перший у світі автомобіль

Модель працює на автовиставці виключно заради заробітку.

"Тут, звісно, весело, але вистояти цілий день на підборах важко. До того ж, дратують деякі відвідувачі, які підходять сфотографуватися і починають при цьому лапати та притискати. Я таких одразу відшиваю".

Щоб потрапити на стенд певної марки, моделі мають пройти кастинг, де із 50 осіб обирають 6-7. За день виставки на стенді автомобільної марки дівчатам платять від 300 до 400 грн.

Зараз ви читаєте новину «Найвродливіші дівчата "Столичного автошоу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі