середа, 10 квітня 2024 22:05

Найдешевшу модель Alfa Romeo Milano представили офіційно

Офіційно представили новий кросовер Alfa Romeo Milano 2024 року.

Він став найдешевшою моделлю італійського виробника у популярному сегменті. В основі авто використовує компоненти Peugeot та Opel, але відрізняється яскравим дизайном. Про це пише Motor1.

Alfa Romeo Milano 2024 фактично є зміненим варіантом кросоверів інших компаній, які входять до складу концерну Stellantis.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фото майбутнього кросовера Alfa Romeo злили в мережу

У стилістиці моделі є безліч різких ліній, незвичайні фари з інтегрованими ДХВ та ефектні задні ліхтарі. Залишилася трикутна щитоподібна решітка спереду.

Компактний кросовер збудували на тій самій платформі, яку використовують Fiat 600, Opel Mokka, Peugeot 2008 та Jeep Avenger. Клієнт зможе обрати кілька силових установок на вибір.

Гібрид Alfa Romeo Milano має потужність 136 к.с. Електромобіль у базовому варіанті пропонує 156 к.с. та 410 км запасу ходу від батарейного блоку місткістю 54 кВтг. Електрокар має 240-сильну віддачу.

Початок продажів очікується до кінця року.

Автор: Motor1
  Який вигляд має Alfa Romeo Milano 2024 року
Який вигляд має Alfa Romeo Milano 2024 року

Автор: Motor1
  Який вигляд має Alfa Romeo Milano 2024 року
Який вигляд має Alfa Romeo Milano 2024 року

На ринок виходить новий електропозашляховик, дешевший за Renault Logan. У мережі з'явилися світлини нового електропаркетника MG, який виявився дуже схожим на китайське авто Baojun Yep або ж Suzuki Jimny. Новинку розсекретили на патентних зображеннях.

Зараз ви читаєте новину «Найдешевшу модель Alfa Romeo Milano представили офіційно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі