неділя, 17 вересня 2023 11:59

Фото майбутнього кросовера Alfa Romeo злили в мережу
3

Фото майбутнього компактного кросовера Alfa Romeo
Фото: motor1.com
Фото майбутнього компактного кросовера Alfa Romeo
Фото майбутнього компактного кросовера Alfa Romeo

У мережу злили фото майбутнього компактного кросовера Alfa Romeo.

Італійський бренд планує презентувати свій новий автомобіль B-сегменту лише у 2024 році. Водночас модель вже можна побачити завдяки витоку світлин, передає Gazeta.ua.

Офіційної інформації від Alfa Romeo поки що немає, але вже з'явилися детальні зображення цього маленького кросовера.

Він матиме характерний дизайн, оскільки створений на тій самій платформі, що й Jeep Avenger і Fiat 600. Модель буде доступна в електричній версії, а також у гібридній бензиновій модифікації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На заводах Toyota почали вирощувати помідори та полуницю

Розміри нового авто будуть близькі до Avenger і Fiat 600. Довжина становитиме приблизно 4 м, ширина – 1,78 м, а висота – 1,52 м. Модель випускатимуть на заводі Stellantis у Польщі.

Офіційна назва цієї моделі поки що невідома. Очікується, що цей кросовер буде доступний із різними варіантами моторів, зокрема із бензиновими та електричними.

На ринок виходить новий електропозашляховик, дешевший за Renault Logan. У мережі з'явилися світлини нового електропаркетника MG, який виявився дуже схожим на китайське авто Baojun Yep або ж Suzuki Jimny. Новинку розсекретили на патентних зображеннях.

Зараз ви читаєте новину «Фото майбутнього кросовера Alfa Romeo злили в мережу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі