четвер, 23 серпня 2012 10:06

Mercedes випробовує нову автівку С-class
7

Фото: Фото: motorauthority.com

Концерн Mercedes-Benz продовжує роботу над новим поколінням З-class, яке повинно дебютувати через три роки. Тестовий прототип, побачений Фотошпигуни, несе на собі вражаючу кількість камуфляжу, але дозволяє зробити висновок про те, що радикальних змін у дизайні моделі не відбудеться.

На нове покоління Mercedes С-class чекає, швидше, еволюційний розвиток, стверджує портал Motor Authority, що опублікував шпигунські фотознімки. Зокрема, судячи з фотографій, екстер'єр седана отримає деякі стилістичні рішення від моделей CLS і SL.

Що стосується силових агрегатів, то, за деякими даними, базовим двигуном для нового покоління стане 1,8-літровий бензиновий турбомотор. Не збираються в Mercedes відмовлятися і від шестициліндрових двигунів, а також від планів по випуску гібридної модифікації. А ось чутки про можливе застосування компактного трициліндрового двигуна (такими моторами зараз комплектуються хетчбеки Smart), швидше за все, так і залишаться чутками.

Модифікація від AMG повинна отримати 5,5-літровий V8 з турбонаддувом, що розвиває близько 450 к.с., причому деяку втрату в потужності в порівнянні з нинішнім С63 AMG в Mercedes збираються компенсувати за рахунок зниження ваги седана. Домогтися цього планується шляхом широкого застосування алюмінію і композитних матеріалів в конструкції, повідомляє Motor Authority.

У сімейство С-class, як очікується, увійдуть не тільки седан і купе, але і універсал, і версія з кузовом "кабріолет". Поява нового покоління Mercedes C-class на публіці планується до кінця 2014 або до початку 2015 року, а випускатися він буде на американському заводі компанії в Тускалузі, штат Алабама.

Нагадаємо, раніше Mercedes назвав ціни на нове покоління позашляховика GL-класу.

Зараз ви читаєте новину «Mercedes випробовує нову автівку С-class». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі