понеділок, 21 жовтня 2013 16:03

Infiniti планує випустити конкурента Porsche Panamera

Компанія Infiniti планує створення чотирьохдверного флагманського купе, яке складе конкуренцію Porsche Panamera.

Енді Палмер, один з керівників Nissan, відповідальний за розробку нових моделей, зазначив, що в плані дизайну за основу планується взяти концепт Infiniti Essence, який вперше був показаний на Женевському автосалоні ще в 2009 році. Команда дизайнерів на чолі з Сіро Накамурою трохи збільшить пропорції концепту і додасть ще пару дверей . В якості платформи, швидше за все, виступить архітектура MRA від Mercedes.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Украні продають Мерседес перероблений в "Перемогу" за 75 тисяч доларів

Новинка з'явиться не раніше 2017 року, зате вихід автомобіля відбудеться в рамках масштабного плану Infiniti по завоюванню лідируючих позицій в преміум - сегменті до 2020 року.

Компанія розраховує на 10% від світового ринку люксових автомобілів і виробництво 500 000 автомобілів на рік. Багато в чому досягненню цих цілей посприяють істотне розширення модельного ряду і солідні інвестиції від материнської компанії Nissan.

Досягнення таких цілей обійдеться в 10 мільярдів доларів, ці гроші підуть на випуск до 2020 року як мінімум 5 нових моделей і оновлення вже існуючого модельного ряду. При цьому в компанії відзначають, що не мають наміру прямо конкурувати з європейськими преміум - брендами, приділяючи більше уваги спортивному характеру моделей.

Зараз ви читаєте новину «Infiniti планує випустити конкурента Porsche Panamera». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі