понеділок, 22 квітня 2013 17:36

Honda представила у Китаї концептуальний мінівен
7

Honda Concept M
Фото: Фото: honda.com
Honda Concept M
Honda Concept M
Honda Concept M
Honda Concept M

Honda розробляє новий багатофункціональний мінівен. Прототип майбутньої новинки під назвою Concept M був представлений на автосалоні в Шанхаї, причому, за заявою виробника, в серійну модель концепт перевтілиться вже наступного року.

У Honda збираються реорганізувати китайський ринок мінівенів. За підрахунками японської компанії, перевага в цьому сегменті віддається комерційним моделям, тому Honda збирається вийти на ринок Китаю з новою пропозицією. Concept M, на думку виробника, являє собою поєднання звичних атрибутів легкового автомобіля з тими зручністю та комфортом, які традиційно забезпечує інтер'єр мінівена. Крім того, в описі новинки згадується незмінне "задоволення від водіння", проте в Honda не повідомили ніяких технічних подробиць.

Концепт-кар був розроблений в японському дослідницькому центрі Honda спеціально для показу на китайській автомобільній виставці. Відомо, що пріоритетним ринком для серійної версії Concept M стане якраз Китай, проте не виключається поява мінівена і в інших країнах. Яких саме, поки теж не уточнюється.

Зараз у Китаї Honda пропонує відразу два мінівена - Odyssey і Elysion. Серійний варіант Concept M може як доповнити цю лінію, так і стати новим поколінням одного з них.

/media/video/494299/1_494299.flv

Зараз ви читаєте новину «Honda представила у Китаї концептуальний мінівен». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі