вівторок, 17 вересня 2013 17:40

Фотошпигуни зняли новий Mercedes C-Class

Компанія Mercedes продовжує роботу над створенням нового покоління C-Class. Фотошпигуни зловили нову модель на випробуваннях в Європі.

На моделі вже помітні збільшені грати радіатора, світлодіодні фари інтегровані в скульптурні капот. Також видно нові бічні дзеркала і задні ліхтарі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На дорогах Тернополя роз'їжджає золотий Бентлі

Фотошпигунам також вдалося вперше сфотографувати інтер'єр майбутнього Mercedes. Основні зміни торкнулися повітроводів, які отримали круглу форму і чільне місце на центральній консолі (як і у S-класу). З'явилися великий дисплей системи COMAND і нова обробка салону різними матеріалами, в тому числі і деревом.

Варіанти використовуваних на Mercedes C-класу 2014 двигунів залишаються поки непідтвердженими, але, як очікується, це будуть: 2,2-літровий дизель CDI з чотирма циліндрами, потужністю 170 к.с., 204 к.с. або 231 л.с.; 1,6-літровий чотирициліндровий двигун в 156 к.с.; 2,0-літровий чотирициліндровий двигун потужністю 184 к.с., 211 к.с. або 252 л.с.; 3,0-літровий V6 з 333 к.с.

Модель повинна з'явиться на автосалоні в Женеві в 2014 році.

Зараз ви читаєте новину «Фотошпигуни зняли новий Mercedes C-Class». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі