понеділок, 21 жовтня 2013 11:15

Ford привезе на автошоу SEMA колекцію з 5 тюнінгованих Fiesta
5

Концерн Ford привезе на автошоу SEMA в Лас -Вегас цілих 57 моделей, серед них особливе місце займе колекція з п'яти тюнінгованих Fiesta.

Перший хетчбек під назвою 3dCarbon укомплектований аеродинамічним обвісом, що складається з переднього сплітера, спойлера і дифузора. Двоколірна шкіряна обробка і 19- дюймові диски Pinzette - M Forgiato з шинами Pirelli доповнюють картину.

Ice Nine Group's Fiesta ST виконана в ралійному дусі: про це говорять вуглепластикові розширювачі колісних арок, капот і заднє антикрило, а також специфічне фарбування. Крім цього , на компакт встановлена ??вихлопна система з нержавіючої сталі, потужні амортизатори і спортивні гальма.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суперкар для бідних і квадроцикл за 2 тисячі доларів - Топ-5 найдешевших автомобілів

MRT Fiesta ST відразу приводить на пам'ять Forza Motorsport 5 - точно така ж модель з яскравим чорно - зеленим інтер'єром бере участь у грі. Зміни ходової частини у неї такі ж, як у попереднього варіанту.

А ось Bojix Design Fiesta ST призначена для дрег- рейсингу: у неї з'явилася система уприскування метанолу від Banks Straight -Shot і повний набір обважування з граунд -ефектом.

Ну і , 5 модель "армійська" COBB Tuning / Tanner Foust Racing Fiesta ST в міському камуфляжі відрізняється потужною аудіосистемою від Kicker, спортивним вихлопом і додатковими повітрозабірниками.

Зараз ви читаєте новину «Ford привезе на автошоу SEMA колекцію з 5 тюнінгованих Fiesta». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі