пʼятниця, 20 липня 2012 10:47

Флагманський Kia K9 продаватимуть в Європі під ім'ям Quoris
7

Фото: Фото: kia.com

Корейський автовиробник Kia заявив, що новий флагманський седан, який в Кореї має назву K9, на зарубіжних ринках продаватимуть під ім'ям Quoris. Автомобіль надійде в продаж в кінці поточного року.

За даними компанії, на домашньому ринку автомобіль з'явився ще в травні. K9 або Quoris став вершиною модельного ряду - люксовий автомобіль, оснащений найсучаснішими технологіями.

Як пояснив виробник, "європейське" ім'я машини походить від англійських слів core (ключовий, основний) і quality (якість).

Наголошується, що новинка отримає набір технологій, які раніше не були присутні на інших машинах марки. Наприклад, "розумний" круїз-контроль (Advanced Smart Cruise Control, ASCC), який дозволяє седану їхати на заданій швидкості, дотримуючись при цьому безпечної дистанції до машини, що їде попереду. За необхідності, автомобіль може самостійно загальмувати. Quoris також може визначити наближаються перешкоди і попередити про це водія. Спеціальний радар постійно моніторить 174-метрову зону попереду машини. Систему ASCC можна налаштувати під свої вподобання чи умови руху.

ASCC пов'язаний з іншими системами машини через технологію управління Advanced Vehicle Safety Management (AVSM), яка здатна контролювати систему стабілізації ESC, механізми ременів безпеки та інших запобіжних систем. Все це разом знижує ризик аварії або наслідки для водія і пасажирів, якщо ДТП все ж не вдасться уникнути.

Також у списку систем безпеки є просунута система контролю сліпих зон, попередження про схід зі смуги, чотири камери на кожній із сторін машини, система Around View Monitor та інші сучасні технології.

Подробиць про мотори компанія поки не розкриває. Worldcarfans повідомляє, що Quoris отримає 3,8-літровий двигун MPI V6 потужністю 286 к.с. і дизельний GDI V6 того ж об'єму, але потужністю 329 л.с.

Ціни також не повідомляються. Ймовірно, машина буде представлена ??на одному з найближчих європейських автосалонів. Можливо, в Парижі. Тоді ж має бути оприлюднила більш конкретна інформація щодо продажів новинки в Європі.

Зараз ви читаєте новину «Флагманський Kia K9 продаватимуть в Європі під ім'ям Quoris». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі