пʼятниця, 13 квітня 2012 16:43

Fiat підготував для Пекіна новий седан Viaggio

У Мережі з'явилися перші зображення нового седана Fiat Viaggio, який концерн має намір показати на виставці в Пекіні. Новинка є перелицьованим на італійський лад седаном Dodge Dart, що прийшов на зміну популярному колись хетчбеку Dodge Caliber.

Фотографії, опубліковані на італійському порталі Autopareri, зображують окремі ділянки "обличчя" і задньої частини седана, а також його профіль. Проте, цього цілком достатньо, щоб зробити висновок - ребрендинг седана обмежився зміною логотипів, головної і задньої оптики і бамперів. Можливо, у Viaggio з'явиться трохи рельєфніша кришка багажника.

Як і для Dodge Dart, для седана від Fiat використана та ж платформа, на якій побудований хетчбек Alfa Romeo Giulietta, тільки дещо розтягнута. Для китайського ринку Viaggio буде випускатися на новому заводі, побудованому спільними зусиллями концерну Fiat і китайського підприємства Guangzhou Auto. Відомо, що на ринку Піднебесної новий італійський седан отримає два варіанти 1,4-літрового мотора - атмосферний і турбований, причому проводитися вони будуть також у Китаї.

Про те, чи отримає Fiat Viaggio Європа, поки нічого не відомо, проте, за непідтвердженою інформацією, в керівництві концерну розглядають можливість експорту з Китаю в Старий світ Viaggo в кузові "хетчбек". Він з'явиться в наступному році, а на ринку Європи, на думку виробників, цілком міг би замінити Fiat Bravo.

Зараз ви читаєте новину «Fiat підготував для Пекіна новий седан Viaggio». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі