четвер, 14 грудня 2023 08:50

Електромобілі з Китаю - як обрати авто
PROMO

Автор: chi-new-energy
  Електромобілі з Китаю
Електромобілі з Китаю

Щомісяця в Україні дорожчає автомобільне пальне: бензин, дизельне паливо, скраплений газ. Кожні 3-4 місяці країну накриває чергова паливна криза. І під час кожного такого форс-мажору автовласники вкотре задумуються над економією і незалежністю. Найкращою альтернативою є електромобілі – це визнають автовласники в усіх країнах світу.

Ринок електромобілів стрімко розвивається за кордоном і в Україні. З'являються нові моделі, з кращими характеристиками, досконаліші, сучасніші. На ринку діють десятки фірм, які привозять електромобілі з усіх куточків планети. Найбільше - з Китаю, де цей ринок розвивається найдинамічніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-10 найшвидших електромобілів у світі

Найчастіший запит від водіїв - як правильно обрати новий електромобіль? Автомобільні експерти дали 5 порад, яких варто дотримуватись при виборі авто:

- Обирайте моделі перевірених світових автомобільних брендів, які мають багаторічний досвід виготовлення машин: Toyota, Honda, Audi, Hyundai, Volkswagen, Mazda, Peugeot, BYD. Ці виробники дбають про імідж і клієнтів, не випускають на ринок "напівсирі" не випробовані моделі. При виготовленні машин враховують відгуки клієнтів, недоліки, особливості експлуатації. Водночас ці ж компанії випускають і запчастини до авто.

- Щоб придбати електромобіль з Китаю, обирайте лише ті компанії, які мають відповідний досвід і працюють на ринку не менше 5 років. Так не натрапите на шахраїв або безвідповідальних автоекспортерів, будете впевнені у якості машини.

- Обирайте ті моделі, які найчастіше бачите на дорогах. Їх вже навчились ремонтувати, обслуговувати, майстри знають недоліки і налагодили канали постачання запчастин. Не зважайте на супервражаючі характеристики моделей, щойно представлених публіці - часто вони не відповідають реальності.

- Не купуйте найдешевший електромобіль, який знайшли в оголошеннях. Приказки "скупий платить двічі" і "дешевий сир буває лише в мишоловці" при виборі електромобіля справджуються на 100%.

- Навіть за привабливої ціни не купуйте електромобіль з великими пробігом, битий, відновлений після суттєвої аварії. Електромобіль - технічно складна і досконала техніка, однак при неправильній експлуатації чи ремонті його можна "вбити" і за 20-30 тис. км. пробігу. Досвідчені автовласники кажуть: "Найкращий автомобіль - новий".

Автор: chi-new-energy
  Електромобілі з Китаю
Електромобілі з Китаю

Вибір електромобіля - відповідальний процес. Тому найкраще його довірити професіоналам. Компанія CHI New Energy успішно працює в Україні з 2017 року, надає високий рівень сервісу, грамотну консультацію, вигідні умови співпраці, а також широкий спектр рішень. Професійні менеджери автосалону електромобілів CHI New Energy знайдуть найкращі пропозиції на ринках Китаю, США, Європи та України. Послуги компанії гарантують швидку та безпечну купівлю автомобіля з перевіркою історії та технічного стану за найкращою ціною.

Автолюбителі можуть зручно обрати електромобілі, які є в наявності, в салоні компанії CHI New Energy в Києві або ж замовити модель, яка сподобалась.

За останні 25 років автовиробники КНР стали експертами в електромобілях, а Китай – головним виробником усіх ресурсів, матеріалів і компонентів для їх виробництва. Майже завоювавши внутрішній ринок (Китай купує більше електромобілів, ніж будь-яка інша країна), такі китайські компанії, як Nio, BYD, Li Auto, Xpeng і Great Wall, зосередилися на закордонних ринках.

Закон ЄС про заборону продажу автівок на бензинових та дизельних двигунах із 2035 року дуже сприяє китайським амбіціям.

Зараз ви читаєте новину «Електромобілі з Китаю - як обрати авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі