середа, 27 березня 2013 11:12

Cadillac показав нове покоління седана CTS: "Сотню" набирає за 4,6 секунди
8

Cadillac CTS
Фото: Фото: Reuters
Cadillac CTS
Cadillac CTS
Cadillac CTS
Cadillac CTS

Cadillac офіційно представив нове покоління середньорозмірного седана CTS. Як і передбачалося, седан базується на тій же платформі, що і більш компактний ATS. Новинка стала першою моделлю Cadillac, на якій виробник випробує безліч нових технологій.

У Cadillac заявляють, що в силовій конструкції кузова і в передній підвісці CTS вперше широко використовується алюміній. Завдяки цьому, а також множинним зусиллям по зниженню ваги седан вийшов одним з найлегших в класі, що забезпечує не тільки поліпшену динаміку, але і більш точне водіння. Розваження новинки по осях впритул наближається до пропорції 50:50. Виробник стверджує, що в спорядженому стані CTS на 90 кг легший, ніж BMW 528i: судячи з усього, саме п'ята серія BMW призначена в головні конкуренти новому "Кадиллаку".

На старті продажів седан отримає два двигуни. Дволітровий чотирициліндровий мотор з турбонаддувом розвиває 272 к.с. і 400 Нм крутного моменту, а атмосферне V6 об'ємом 3,6 л - відповідно, 321 і 373. Для версії CTS-V в Cadillac підготували той же самий V6, однак вперше в історії марки забезпечений подвійним турбонаддувом. Він забезпечує 420 "коней" і 583 Нм і - також вперше для Cadillac - агрегатується з 8-ступінчастим "автоматом". До 100 км/год такий CTS прискорюється за 4,6 секунди. Виробник обіцяє, що нова АКПП буде доступна і для інших модифікацій CTS, як і система повного приводу.

CTS також стане першим "Кадилаком", який отримав систему автоматичного паркування та ремені безпеки з автоматичним підтяжкою. Крім того, седан будуть оснащувати адаптивною підвіскою Magnetic Ride, гальмами Brembo, 10 подушками безпеки, системою запобігання зіткнень на малих швидкостях, асистентом підтримки рядності, радаром стеження за сліпими зонами, камерою заднього вигляду і адаптивною головною оптикою. У списку доступних опцій також значаться регульовані за 20 напрямками передні сидіння з підігрівом і вентиляцією, аудіосистема Bose з 13 динаміками, 12-дюймовий монітор і фірмова мультимедійна система Cue, що допускає інтеграцію з користувальницьким смартфоном.

Виробництво нового Cadillac CTS має стартувати вже цієї осені.

Зараз ви читаєте новину «Cadillac показав нове покоління седана CTS: "Сотню" набирає за 4,6 секунди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі