пʼятниця, 22 листопада 2013 11:32

Британці показали розкішний лімузин-позашляховик Range Rover Autobiography Black LWB
14

На одному із заходів в рамках Лос-Анджелеського автошоу Land Rover показали розкішний Range Rover Autobiography Black LWB. Ексклюзивна серія зі 100 автомобілів представлена виключно довгобазною версією, яка перетворює позашляховик в лімузин підвищеної прохідності.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мільярдер з ОАЕ плаває в басейні з тиграми і дає їм погуляти на своїх Ferrari

На скільки зросла загальна довжина машини, в LR не повідомляють, зате звертають увагу на те, що простір для ніг задніх пасажирів збільшився на цілих 18 сантиметрів. Це дозволило вмістити між кріслами відкидний столик з підсклянником, а праве заднє сидіння перетворити на повноцінний диванчик з підставкою для ніг, який відкидається на 17 градусів спинкою.
Range Rover також оснащений індивідуальними налаштуваннями клімат-контролю і масажу для кожного з чотирьох крісел, 10,2-дюймовими екранами в спинках передніх крісел, панорамним люком і шторками з електроприводом.

Інтер'єр оброблений найбільш цінними видами шкіри та дерева, підкреслює які змінний колір освітлення салону.

Ціна такого лімузина 185 тисяч доларів.
Зараз ви читаєте новину «Британці показали розкішний лімузин-позашляховик Range Rover Autobiography Black LWB». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі