середа, 10 лютого 2016 18:14

BMW презентує систему, яка розпізнає жести

BMW презентує систему, яка розпізнає жести

Компанія BMW представить концепт системи AirTouch, яка розпізнає жести.

Презентація відбудеться на виставці CES-2016, яка почнеться наступного тижня.у США. Про це повідомляє Hi-news.

Система є одним з продуктів програми BMW Car Vision і спрямована на демонстрацію того, яким може бути майбутнє інтер'єрів і користувальницьких інтерфейсів приладових панелей автомобілів.

Сстема AirTouch дозволяє пасажирам контролювати функції автомобілів шляхом управління жестами замість взаємодії з сенсорними кнопками та вікнами.

В автомобілі залишиться дисплей, який можна використовувати для навігації, розваг (аудіо, відео, радіо і так далі) і комунікації, однак сенсори мультимедійної системи, розташовані між панеллю приладів і дзеркалом заднього виду, також можуть розпізнавати різні жести людей в салоні і дозволяють управляти системою фактично без дотиків до екрану.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автомобілі Tesla навчили самостійно виїжджати з гаража за допомогою годинника Apple

На виставці CES-2015 BMW продемонструвала Touch Command — систему управління жестами, що використовує планшет компанії Samsung в якості приладовій панелі керування автомобілем. Технологія перейшла з стадії концепту в стадію кінцевого продукту і її використовують на автомобілях BMW 7 серії цього модельного року.

Нова система не лише поліпшить якість управління жестами, але і скоротить число завдань, необхідних для того, щоб система зрозуміла те, що від неї хочуть в цей момент. Це дозволить рідше відволікатися від дороги, наприклад, при пошуку радіостанції.

Зараз ви читаєте новину «BMW презентує систему, яка розпізнає жести». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі