пʼятниця, 04 грудня 2015 15:29

Audi звільнила головного інженера через махінації з дизельними двигунами

Audi звільнила головного інженера через махінації з дизельними двигунами
фото: ripadvisor.co.uk

Німецька компанія Audi повідомила про звільнення головного інженера компанії Ульріха Хакенберга, передає Motor Page. Причиною звільнення стала його причетність до махінацій з дизельними двигунами компанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Volkswagen вперше за 20 років отримав квартальні збитки

Audi, яка входить до Volkswagen AG, ініціювала внутрішнє розслідування, оскільки трилітрові дизельні двигуни - власна розробка компанії і широко використовуються для комплектації автомобілів преміум-класу. На час проведення розслідування від роботи були відсторонені два інженери, одним з яких був Ульріх Хакенберг. За підсумками розслідування Хакенберг визнали винним у махінаціях з дизельними двигунами 3.0 V6 TDI і звільнили. На його місце Audi вже знайшла нового співробітника - колишнього заступника головного інженера Стефана Кірша.

Нагадаємо, американські слідчі запідозрили компанію Bosch у шахрайській схемі з участі автоконцерну Volkswagen. Саме Bosch виготовляє ключові компоненти для дизельних двигунів у шести моделях Volkswagen і одній моделі Audi.

Зараз ви читаєте новину «Audi звільнила головного інженера через махінації з дизельними двигунами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі