середа, 13 грудня 2023 00:04

Як уникнути запотівання лобового скла за лічені секунди: допоможе недорогий засіб

Як уникнути запотівання лобового скла за лічені секунди: допоможе недорогий засіб
Замість дорогого засобу для боротьби з запотіванням скла автомобіля можна використовувати піну для гоління. Фото: novate

З настанням зими водії частіше користуються обігрівачами, щоб зігрітися у своїх автомобілях.

Однак це може призвести до запотівання внутрішньої сторони скла автомобіля і спотворення огляду. Про це пише "УНІАН".

Водночас у теплих і вологих регіонах включення кондиціонера може привести до протилежної проблеми - запотівання скла зовні. На щастя, водіям відомий геніальний маловідомий прийом, що дозволяє позбутися від запітнілого скла за лічені секунди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як запобігти замерзанню замків в авто навіть у лютий мороз: порада автомеханіка

За словами водіїв, замість дорогого засобу для боротьби з запотіванням скла автомобіля можна використовувати піну для гоління.

"Не знаю, чи було це вже опубліковано, але я тільки недавно натрапив на цей лайфхак. У Нідерландах, штрафи за запітніле скло досить високі. Якщо ви, як і я, їздите на старій машині, то напевно страждаєте від запітнілого скла в цю пору року", - написав один з користувачів.

Потім він пояснив, як за допомогою піни для гоління вирішити цю проблему.

"Використовуйте піну для гоління, щоб вирішити цю проблему! Просто нанесіть трохи піни на вікно і розподіліть її чистою ганчіркою або губкою. Після чого ретельно потрібно витерти скло", - пояснив автолюбитель.

Миття автомобілю взимку може бути викликом через низькі температури та об'ємні опади.

Також взимку для забезпечення безпеки і якісного миття автомобіля в холодний період важливий правильний температурний режим. Київські автомобілісти в ефірі "Сніданку з 1+1" розповіли як та коли вони миють свої автомобілі взимку.

Зараз ви читаєте новину «Як уникнути запотівання лобового скла за лічені секунди: допоможе недорогий засіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі